04 آذر 1395 - 10:50
شناسه خبر: 4657
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
در همایش کشوری برچسب گذاری فرآورده های غذایی اعلام شد
اطلاعات غیر ضروری از برچسبها حذف میشود
دبیر کشوری برچسب گذاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در دومین همایش کشوری برچسب گذاری فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که در مازندران برگزار شد گفت: از مهمترین برنامه های آتی مهم اداره کل،پایش و فرهنگ سازی در زمینه برچسبهاست. امیدواریم پیرو برنامه ریزیهای صورت پذیرفته بزودی برچسب گذاری فراورده های ارایشی و بهداشتی را نیز آغاز کنیم.
سعیدرضا رضایی دبیر کشوری برچسب گذاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در دومین همایش کشوری برچسب گذاری که به میزبانی معاونت غذا و دارو مازندران برگزار شد اظهار کرد: بنا بر سیاست های سازمان قرار است اقداماتی در خصوص حذف اطلاعات اضافی و غیر ضروری برچسب ها بعمل آید.
به گزارش کانون انجمن صنایع غذایی ایران به نقل از آیفودنا، مهندس رضایی عنوان کرد: به همین دلیل با توجه به اهمیتی که که برچسب گذاری صحیح بر روی فراورده های فوق الذکر در ارتقا سلامت جامعه دارد بنا داریم از طریق اطلاع رسانی صحیح کنترل و نظارت برچسب ها فراورده های خوراکی ارایشی و بهداشتی تولیدی و حتی وارداتی را ضابطه مند تر از گذشته کنیم.
وی تصریح کرد: به همین دلیل از همه شرکت های تولیدی و وارداتی خواسته ایم تمامی اطلاعات و تصاویری را که موجب گمراهی مصرف کننده می شود حذف کرده و همه اطلاعات ضروری و مورد نیاز را بصورت شفاف، خوانا و غیر قابل پاک شدن مطابق دستورالعمل برچسب گذاری در محصولات درج نمایند.
مهندس رضایی گفت: ما موکدا موارد فوق را به شرکتها گفته ایم و الزام نیز نموده ایم لذا در صورت عدم رعایت موارد تذکر داده شده مسئو لیت پاسخگویی و هر عواقبی به عهده آنها خواهد بود.
وی در پایان افزود: از دیگر برنامه های آتی مهم اداره کل،پایش و فرهنگ سازی در زمینه برچسبهاست. امیدواریم پیرو برنامه ریزیهای صورت پذیرفته بزودی برچسب گذاری فراورده های ارایشی و بهداشتی را نیز آغاز کنیم.